Remote.com - verwerpelijke praktijken (5/02/2018)

 

Laat me vooreerst zeggen voor de leken, wat is remote.com ?

Wel dat is een community of een organisatie, vooral voor werkaanbieders en werkzoekenden, een beetje een netwerk zoals het bekende Linkedin. Voor de absolute leken, zeg maar een soort facebook, maar dan eerder voor zakelijke contacten en personen.

Nu ontving ik vorige week een uitnodiging om lid te worden van remote.com. Na mijn toetreding en lidmaatschap maakte deze organisatie echter gebruik van mijn contactenlijst en stuurde al mijn contactpersonen eveneens een uitnodiging om lid te worden.

Dit is een absolute vorm van spam, en heel verwerpelijk van Remote.com .

 

De werkwijze van remote.com is onaanvaardbaar en onprofessioneel.

Ik zal dan waar mogelijk mijn ongenoegen uiten over deze werkwijze.